Sale!

Flekosteel™ gyógyír az osteochondrosisra

Ft23.800,00 Ft11.900,00

Flekosteel. Enyhíti a fájdalom tüneteit. Serkenti a porcok regenerációjának folyamatát. Megszünteti izmok túlfeszítettségét. Küzd a duzzanat ellen. Megszünteti a gyulladásokat

SKU 17 Category Tag

Description

A Flekosteel hátra és ízületekre alkalmazható balzsam előnyei

HATÁSOK SZÉLES VARIÁCIÓJA
Gyógyítja a traumás és korral járó ízületi- és gerincbetegségeket.

NINCSENEK MELLÉKHATÁSAI
Egyszeri vagy rendszeres használata is teljesen biztonságos

100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETÉTEL
Kizárólag gyógynövény alapú összetevők.

KIMAGASLÓ HATÉKONYSÁG
Már az első alkalmazást követően javítja az általános állapotot és csökkenti a fájdalmat

SZAKÉRTŐK TESZTELTÉK
A készítmény tanúsítvánnyal lett ellátva és megfelel a szabványok* követelményeinek.

A Flekosteel alkalmazása

Vigye fel száraz bőrre és dörzsölje be, míg teljesen fel nem szívódik.

Naponta 2-3-szor használja.

Ne öblítse le vízzel az alkalmazást követő első órában.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Flekosteel biztonságos?

Nos, a Flekosteel-ot rendszeresen tesztelik független intézmények, amelyek biztosítják annak biztonságát. Mivel 100% -ban természetes anyagokból áll, nincsenek mellékhatások kockázatai

Milyen hamar látom az első hatásokat?

Az első eredményeket a használat kezdetétől számított 2-3 nap múlva látja. Az eredmények a szervezettől függően változhatnak. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Flekosteel terméket rendszeresen - ideális esetben minden nap.

Külföldön is szállít?

Igen, ha elérhető az adott országban, akkor lehet külföldre szállítani. A legtöbb európai országba, Angliába és Ázsiába szállítunk. A szállítás költsége és a szállítás sebessége ebben az esetben változhat.

Mi a Flekosteel összetétele és felhasználása?

Az összetételt és felhasználást a betegtájékoztató részletezi. Ezeket az információkat a termék hivatalos weboldalán is elolvashatja. Mivel természetes termék, nem kell aggódnia a túladagolás miatt, de mégis javasoljuk a betegtájékoztató részletes tanulmányozását.

Rendelés, szállítás és fizetés

Hogyan rendelhetem meg a (z) Flekosteel terméket?

A (z) Flekosteel kizárólag az eladó hivatalos webhelyén található. Ennek köszönhetően garanciát vállal az eredeti termékre, valamint alacsony árat (összehasonlítva a gyógyszertári értékesítéssel). A megrendeléshez kattintson a “Rendelkezésre állás megtekintése” gombra, és akkor a kereskedő oldalára kerül. Írja be a nevét és telefonszámát. Az üzemeltető néhány percen belül felveszi Önnel a kapcsolatot és teljesíti a megrendelést. A hívás csak néhány percet vesz igénybe, és nagyon diszkrét. A Flekosteel-val kapcsolatos kérdések megválaszolására is szolgál.

Hogyan működik a kézbesítés?

A szállítás alapértelmezés szerint 2-4 munkanapot vesz igénybe. A Flekosteel postán vagy futárral kerül kiszállításra. A termék diszkréten van csomagolva, így nem kell aggódnia a magánélete miatt. A kézbesítés pontos dátumát és időpontját időben SMS-ben értesítjük.

Hogyan fizetek a Flekosteel (fizetés )ért?

A fizetés kétféle módon történik. Vagy közvetlenül online (az interneten keresztül) megrendelés leadásakor, vagy utánvéttel (a csomag letöltésekor). Van egy választása, amely a legjobban megfelel.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flekosteel™ gyógyír az osteochondrosisra”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

További információ a termékről itt található