Sale!

Keto Light® - Böjtölő ketodiet azonnali hatállyal

Ft20.600,00 Ft10.300,00

A Keto Light a fogyás forradalmi módja a ketogén étrend alapján. Használat után azonnal kezdje el az aktív zsírégetést. Harcol a legkárosabb zsírokkal – zsigeri zsírokkal. Fogyjon edzés nélkül.

SKU 2 Category Tag

Description

A fogyás szakaszai a Keto Light segítségével

A Keto Light porral végzett fogyókúrát addig lehet ismételni, amíg el nem éri a kívánt alakot.

A test átalakítása az aktív zsírégetés érdekében
1-2 kg automatikusan távozik a hét végére
Csökkent étvágy és éhség

A zsírégetés kezdete a környéken
has
A súly gyorsan kezd eltűnni
Sok energiát növel, javítja a hangulatot

Aktív zsírégetés a test minden részén
Észrevehető eredmények minden nap
A zsír eltávolításra kerül a problémás területekről

Látható karcsúság
Kontúr öv és az arc fogyása
Kialakulnak az egészséges étkezési szokások

A Keto Light alkalmazása és adagolása

Oldjon fel egy adagot vízben
ismételje meg naponta háromszor (reggel, ebéd és este)

Gyakran Ismételt Kérdések

A Keto Light biztonságos?

Nos, a Keto Light-ot rendszeresen tesztelik független intézmények, amelyek biztosítják annak biztonságát. Mivel 100% -ban természetes anyagokból áll, nincsenek mellékhatások kockázatai

Milyen hamar látom az első hatásokat?

Az első eredményeket a használat kezdetétől számított 2-3 nap múlva látja. Az eredmények a szervezettől függően változhatnak. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Keto Light terméket rendszeresen - ideális esetben minden nap.

Külföldön is szállít?

Igen, ha elérhető az adott országban, akkor lehet külföldre szállítani. A legtöbb európai országba, Angliába és Ázsiába szállítunk. A szállítás költsége és a szállítás sebessége ebben az esetben változhat.

Mi a Keto Light összetétele és felhasználása?

Az összetételt és felhasználást a betegtájékoztató részletezi. Ezeket az információkat a termék hivatalos weboldalán is elolvashatja. Mivel természetes termék, nem kell aggódnia a túladagolás miatt, de mégis javasoljuk a betegtájékoztató részletes tanulmányozását.

Rendelés, szállítás és fizetés

Hogyan rendelhetem meg a (z) Keto Light terméket?

A (z) Keto Light kizárólag az eladó hivatalos webhelyén található. Ennek köszönhetően garanciát vállal az eredeti termékre, valamint alacsony árat (összehasonlítva a gyógyszertári értékesítéssel). A megrendeléshez kattintson a “Rendelkezésre állás megtekintése” gombra, és akkor a kereskedő oldalára kerül. Írja be a nevét és telefonszámát. Az üzemeltető néhány percen belül felveszi Önnel a kapcsolatot és teljesíti a megrendelést. A hívás csak néhány percet vesz igénybe, és nagyon diszkrét. A Keto Light-val kapcsolatos kérdések megválaszolására is szolgál.

Hogyan működik a kézbesítés?

A szállítás alapértelmezés szerint 2-4 munkanapot vesz igénybe. A Keto Light postán vagy futárral kerül kiszállításra. A termék diszkréten van csomagolva, így nem kell aggódnia a magánélete miatt. A kézbesítés pontos dátumát és időpontját időben SMS-ben értesítjük.

Hogyan fizetek a Keto Light (fizetés )ért?

A fizetés kétféle módon történik. Vagy közvetlenül online (az interneten keresztül) megrendelés leadásakor, vagy utánvéttel (a csomag letöltésekor). Van egy választása, amely a legjobban megfelel.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Keto Light® – Böjtölő ketodiet azonnali hatállyal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

További információ a termékről itt található