Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L

Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Gin
Gyártó GJ Distillers
Eladó Drinkcentrum.hu
EAN 5010296002256


Gyors szállítás egész Magyarországon

Megbízsható webáruház

100% diszkréció


Paraméterek, termékleírás - Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L

Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L a legjobb áron vásárolhat ezekben az üzletekben:

Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L
Gin

Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L

9 640 Ft

Először 2009-ben vezették piacra, annak eredményeként, hogy egy mindenki számára könnyebb ízű gint hozzanak létre. A legfinomabb természetes növényi anyagokat ötvözve gyorsan az új generáció kedvencévé vált – egy kellemes London dry gin, amely tiszta ízprofiljairól és ikonikus palackjáról ismert.

Az illatában érezhetők a kamilla, mézharmat és a pomelo markáns aromái, friss és illatos gint alkotva. Ízében és lecsengésében könnyű és virágos, egy csipetnyi édességgel.

Limited Edition Bloom Artist Series
Az "Artist" sorozattal és a limitált kiadású gin Bloom címkék piacra dobásával mindenkit meghív a női kollektíva erejének ünneplésére. Ezeket az inspiráló magyar illusztrátor, Lainey Molnar tervezte, aki a nőiességet ünneplő, szemet gyönyörködtető dizájnjairól ismert, azzal a céllal, hogy a nők és a női test pozícióját megerősítse. A döntést azután hozta meg, hogy egy felmérés szerint a nők 61%-a tisztában van a testével, de a nők 35%-a nyomás alatt van a közösségi médiában látott irreális szépségideálok miatt. A megkérdezett nők negyede azt mondta, hogy a barátnőik vannak legnagyobb hatással arra, hogy jól érezzék magukat a testükben és elfogadják testüket. Ez az együttműködés egy kampány része, amelyben a művészek a nőket ünneplik, és új perspektívát hoznak magukkal. Az illusztrációk valósághű testképeket mutatnak be, amelyek célja a nők felemelése a női összetartás bemutatásával.

„Sokak számára a közösségi média ijesztő hely lehet. Nagyon könnyű összehasonlítani magunkat például az Instagramon látható képekkel, és elkezdeni kételkedni önmagunkban és a testünkben. A művészetem – remélem – segít ellenpontot adni ennek az online zajnak. Munkám során az engem és követőimet érintő személyes kihívásokra és aggodalmakra összpontosítottam. A test kinézetével, a lelki egészséggel és a generációs traumákkal való küzdelemtől a kismamákkal szembeni magas elvárásokig.” (Lainey Molnar)

A Drinkcentrum.hu webáruházban a gin kategóriából a Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L) terméket 9 640 Ft-os áron vásárolhatod meg.


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Gin

Gyártó

GJ Distillers

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

9 640 Ft

EAN

5010296002256

Gyakran ismételt kérdések a Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L?

A Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L terméket 9 640Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L terméket?

A Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0LEAN kódja?

A Bloom Limited Edition Lainey Molnar 40% 1,0L termék EAN kódja: 5010296002256


Egyéb gin keresés ár szerint


Lásd a termékeket ár szerint rendezve a legolcsóbbtól a legolcsóbb ginkategóriában.

Következő van gin az Ön számára ár szerint


Még több gj distillers terméket keresel?


Katalógusunkban az gj distillers márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb gj distillers termékeinek kínálatát.