Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L

Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7LElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Konyak
Gyártó Jas Hennessy Co.
Eladó Drinkcentrum.hu
EAN 3245999576519


Gyors szállítás egész Magyarországon

Megbízsható webáruház

100% diszkréció


Paraméterek, termékleírás - Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L

Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7La következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L a legjobb áron vásárolhat ezekben az üzletekben:

Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L
Konyak

Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L

89 587 Ft

1870-ben Maurice Hennessy megalkotta a Hennessy XO-t a barátai számára, és ezzel létrehozott egy új konyakstílust. A Hennessy XO a Hennessy Maison emblematikus ikonja. Az XO, azaz az „extra öreg” besorolású konyakok egyike – a hosszú érlelési folyamat miatt.

Már a megalkotása évében Írországba szállították a konyak szerelmeseinek. 1872-ben a kínai – sanghaji kulcsvásárlók figyelmét is felkeltette – hatvan palackot rendeltek a Hennessy Maison-ból. Az évek múlásával a Kínából érkező megrendelések folyamatosan nőttek.

1947-ben Maurice Hennessy felkérésére Gérald de Geoffre megtervezte az első dekantert ehhez a konyakhoz. Ez a mai napig ismert. A fiatal márki egy eau-de-vie-hez méltó aurát akart adni a palacknak, amely a lágy íveket erőteljes sziluettel kombinálja. Tisztelgett a szőlőfürtök előtt (piramis alakú), amelyekből az eau-de-vie született. Így született meg az ikonikus palack dizájnja.

A Hennessy XO egy mély és erőteljes, fiatal hordókban érlelt konyak. Erő és energia jellemzi, de az is, hogy idővel egy kerek egészé alakul.

Íze bővelkedik a kandírozott gyümölcsök és a csokoládéra emlékeztető, jellegzetes fűszeresség jegyeivel. Az intenzíven emelkedő melegség lenyűgöző érzése lassan feltárja a tölgyfahordóban türelmesen érlelt eaux-de-vie komplex ízvilágát. A meleg hullám erősödik, emelkedik, majd megtörik. Egy erőteljes jelenlét érződik, amely kiteljesedik és érzéki. A gazdag étcsokoládé lekerekített íze fokozatosan fejlődik ki. Ezt követi a vaníliával fűszerezett tölgyes jegyek hullámzása. Az illékony tölgyfa jegyek hosszú, végtelen utóízt hagynak maguk után.

A Drinkcentrum.hu webáruházban a konyak kategóriából a Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L) terméket 89 587 Ft-os áron vásárolhatod meg.


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Konyak

Gyártó

Jas Hennessy Co.

Eladó

Drinkcentrum.hu

Ár

89 587 Ft

EAN

3245999576519

Gyakran ismételt kérdések a Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L?

A Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L terméket 89 587Ft-tól vásárolhatod meg a Drinkcentrum.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L terméket?

A Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L terméket például a Drinkcentrum.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L Megnézheted a Drinkcentrum.hu oldalon.


❓ Mi a Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7LEAN kódja?

A Hennessy XO + Pecsét 40% 0,7L termék EAN kódja: 3245999576519


Egyéb konyak keresés ár szerint


Lásd a termékeket ár szerint rendezve a legolcsóbbtól a legolcsóbb konyakkategóriában.

Következő van konyak az Ön számára ár szerint


Még több jas hennessy co. terméket keresel?


Katalógusunkban az jas hennessy co. márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb jas hennessy co. termékeinek kínálatát.